Aangenaam kennis te maken en leuk dat u meer wilt weten over ons. Toch altijd fijn om te weten met wie u in zee gaat.
Wij zijn een jong team van enthousiaste mensen en zijn vanaf augustus 2006 al actief met GoedEnKoop.nl.
Wij hebben het echte typische Rotterdamse doen mentaliteit en zeggen wat wij doen en doen wat we zeggen.
Helaas kunnen wij u geen kopje koffie aanbieden omdat deze technologie nog niet bestaat via internet maar u kunt ons altijd even bellen, chatten, mailen of whatsappen om met ons kennis te maken.

Wat doet GoedEnKoop.nl

GoedEnKoop.nl is een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in seizoenartikelen. Deze seizoenartikelen worden met hoge kortingen aangeboden.
Met een aantal drukken op de knop heeft de klant een hoogwaardig merkartikel gekocht voor een zeer lage prijs. Vervolgens wordt het product binnen enkelen dagen per pakketservice thuis bezorgd.

GoedEnKoop.nl biedt elk seizoen een ander assortiment, dat voor het betreffende seizoen actueel is. In de winter bestaat het assortiment onder andere uit kunstkerstbomen en verzamelobject zo als Lemax kersthuizen.
In het voorjaar biedt GoedEnKoop.nl barbecues, parasols, tuinmeubelen, trendy schaduwdoeken en nog veel meer aan. Alle producten in het assortiment zijn hoogwaardige kwaliteit merkproducten, maar met flinke kortingen!

Met tips of verzoeken over het assortiment van GoedenKoop.nl kunt u ons altijd van dienst zijn door ons te e-mailen, u kunt uw mail sturen naar het volgende adres:info@GoedEnKoop.nl

Wat klanten van ons vinden?

Wij zijn aangesloten bij een onafhankelijke webwinkelkeur merk. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten weten wat voor een bedrijf wij zijn en hoe wij handelen met producten en onze diensten.
Alhoewel we er naar streven om alles soepel te laten verlopen gaat er helaas in zeldzame gevallen nog wel iets mis, zowel bij ons als bij externe partijen waar wij mee samen werken. Fouten zijn helaas nog steeds menselijk.
Het is belangrijk dat de klant weet dat we in zulke gevallen altijd oplossingsgericht meedenken met de klant en de eventuele schade tot het minimale beperken.
Webwinkelkeur vraagt onafhankelijk onze klanten wat ze van ons vinden. Deze zijn in onderstaande overzicht te lezen. Ongeacht of de klant goede of slechte ervaringen hebben over ons, zal dat hier te lezen zijn. Bepaal voor uw zelf.

Vriendelijke groet,

Team GoedEnKoop.nl