Happy Cocooning 2017 modellen vuurtafel en inbouwbrander

Happy Cocooning 2017 inbouw rechthoek en vierkant voorbeeld

Cocooning tafelhaarden hebben nu de Happy Cocooning 2017 modellen uitgebracht. Het gaat om twee nieuwe inbouwbranders en een kleine rechthoek tafelhaard in twee kleuren.

Happy Cocooning 2017 kleine composiet model

Er bestond al een kleine vierkante rechthoek tafel ideaal voor een kleine tuin of een terras en balkon. Nu in 2017 heeft Happy Cocooning 2017 een nieuwe rechthoek model op de markt gebracht die nog steeds compact van maat is maar dankzij het rechthoek design gebruikt kan worden op aan de zijkanten een hapje en drankje te plaatsen. Deze tafel is beschikbaar in Antraciet en Zwart en is 80x60x40cm groot. Deze twee tafels zijn via deze link te bestellen en zal binnen 24 uur bij u bezorgd zijn.

Happy Cocooning rechthoek klein 80x60x40cm antraciet

Happy cocooning 2017 Inbouwbrander tafelhaard

In 2017 komt happy cocooning met maar liefst twee nieuwe inbouwbrander modellen. Het gaat om een vergrootte versie vierkant en rechthoek model. Deze twee modellen kunnen snel en gemakkelijk in een bestaande buiten tafel ingebouwd worden of voor de doe het zelf-er in een eigen tafel ingebouwd worden. Deze nieuwe modellen zijn 48x48cm en 99×32 cm groot en zijn dus ideaal voor de grotere buiten tafels. Veilige, sfeervolle en mooie simpele vuurtafels nu in handbereik. GoedEnKoop.nl levert ze binnen 24 uur bij u thuis af. Via deze link of onderaan de pagina zijn de producten te bestellen.

inbouwbrander los rechthoek groot
Happy Cocooning 2017 inbouw rechthoek en vierkant voorbeeld